Ulkona on touhuttu pihan kimpussa niin paljon että rakot muistuttaa sormissa. Mutta ihana nähdä oman käden jälki, vielä ois monta ideaa toteutettavana ja monen monta pitkää päivää aherrusta. Lisää nurmikkoa ollaan kylvetty ja murakuormaa pitäis tilata lisää. Ihmeen paljon tähän pihaan menee sora-, hiekka-, ja murakuormia! Varmaan sata kuutiota menny kaikkia yhteensä.

3.jpg
Lapsille vein mehupullot terassille. Söpö pieni laatikko:)

4.jpg

5.jpg
Naapurin tuomen oksat roikkui niin houkuttelevasti meidän tontin puolella, oli ihan pakko ;)

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg
Omenapuu istutettiin toissa kesänä, vielä ei ole kukkia näkynyt, mut jospa kohtapuoliin..

12.jpg

13.jpg
Kaikki mitä viime syksynä istutin, on lähteny kasvuun. Olin ihan ihmeissäni kun tämä liljakin nousee tuolta sementtiputkilosta! Tökkäsin sen vaan syksyllä tuonne, en edes muista minkäväriset kukat tässä oli. No kohtahan sen näkee :)

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg
Valkoisia ja liloja tulppaaneita istutin syksyllä ja näin ihanasti ne nyt kasvaa. Kisuki maastoutu hyvin tuonne :)
19.jpg

20.jpg
Kiinanpionin testaus! Innolla odotan menestyykö tämä. Jos menestyy niin sitten hankin näitä enemmän ja teen pioneista ison alueen pihamaalle. Voiko kauniimpia kukkia olla! :) Kuunliljat pionin ympärillä.

Mulla ois toiveissa että saisin pihan suunniteltua niin että siellä kukkis aina joku lajike, keväästä syksyyn sais nauttia kukkaloistosta. Mites teillä, joko puutarhassa kukkii? :)
462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png