Ei kiirettä, ei aikatauluja. Viikonloppuna iloittiin helteestä, polskittiin uima-altaassa, kerättiin luonnonkukkia, pyöräiltiin, tehtiin voikukkaseppeleitä. Maiskuteltiin jätskiä joka päivä ja käytiin ulkosaunassa. Joki ois ollu ihan saunan vieressä, ku ois vaan pulahtanut uimaan, mut enhän mä vieläkäään tohtinu heittää talviturkkia!:) Vai lasketaanko se ku polskin altaassa :D
16.jpg
13.jpg
10.jpg
Huumaava tuoksu ulkosaunaan tuli tuoreista koivunlehdistä! Heti niin kesäfiilis :) Tunnetteko tuoksun sinne asti :)?? Kokeilkaapa ku lämmitätte saunan! Ihan muutama oksa riittää kiukaan lähelle ja ei tarvii saunatippoja. Koivuntuoksu on niin ihana!
12.jpg
 Kiukaassa lämmitettiin vesi ja ite tehtiin pesuvesi. Täällä ei suihkuja tarvita! :) Saunan jälkeen mentiin vilvoittelemaan portaille ja sit grillaan makkaraa. Niin parasta! Ulkosauna on aivan mahtava, pakko saada joskus itellekin.
15.jpg
18.jpg
14.jpg
Tyttö ihastui voikukkaseppeleeseen ja juoksi pitkin pihaa kesähelteillä.
19.jpg
100.jpg
Poika ajeli sähkömönkijällä, pitäähän se oma mönkijä olla ku isilläkin on ;) Vasta 2wee ja on NIIIN kaikkien pörisevien vehkeiden perään!!
23.jpg
Ihana ihana kesä!!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png