Tänään sain valmiiksi talon päätyyn suunnittelemani alueen. Suodatinkankaan laitoin vielä kuorikatteen alle, eipähän tartte rikkaruohoja nyppiä :) Saatiin melko paljon katetta tontilta kaadetuista männyistä, hain vielä muutaman säkin kaupan hyllyltä.
11.jpg
15.jpg
Osa kivistä puuttuu vielä tuolta talon seinustalta, sitä mukaa olen niitä sinne kerännyt kun on tontilta löytyny. Niin ja taloki on vielä maalaamatta. Tervetuloa vaan tänne jos ei oo tekemistä ;)
16.jpg
13.jpg

14.jpg
Jaa mönkkäriki tupsahti kuvaan.. Tähän viereen tulee patio liuskekivistä, johon saa laitettua puutarharyhmän. Kunhan vain keretään tekemään. Siitä on suora näköyhteys hiekkalaatikolle ja trampoliiniin. Voi seurata lasten tuohuja.
10.jpg

12.jpg
Voi mahtava näitä helteitä! Huomenna lähetään pienelle roadtripille, saapa nähä mihin auton nokka suunnistaa.. Uimaan on ainaki päästävä :)


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png