Siirrän kamerasta kuvia koneelle ja oon laittamassa niitä heinäkuu-kansioon, kun tajuan että nythän on jo elokuu..
3.jpg
Tänään on ollu niin kylmää ettei mun pesemät matotkaan kuivu ulkona. Pöydälle hain jo yhden lyhdyn mihin saa neljä tuikkua palamaan. Illat on niin pimeitä et kiva poltella kynttilöitä. Mut vielä on kesää jäljellä! Eikö niin? :) Syksy alkaa vasta syyskuussa ;)

2.jpg
Kuvina H&M:n ostokset pussilakanat ja lattiapyyhe.
1.jpg

2.jpg


Pakkanen täyttyi taas marjoista, luomuvadelmista. Jätin vielä yhden täyden rasian jääkaappiin niin saa illalla herkutella :)
1.jpg
4.jpg
Tää oli muuten sadas postaus!! Aivan uskomatonta miten moni on löytänyt tänne mun blogiin. Iso kiitos ♥ Ilman teitä tää ois melko ankeaa yksinpuhelua :D Arvostan tosi paljon jokaikistä kommenttia ja ilolla juttelen tuolla kommenttiboksin ja spostin puolella :) Kohta on sata lukijaa täynnä, WAU!

Ootte te kyllä aikas ihania! 462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png