3.jpg
Tytölle ostin söpöjä, herkullisen punaisia laukkuja leikkeihin. On pinnejä, pompuloita, pantoja, helmiä, kaulakoruja, rannekoruja.. Nämä on just hyviä pikkutilpehöörin säilytykseen. On muutes niin kivoja että tekis mieli leikkiä näillä itsekin ;D


4.jpg
Mustavalkoista pilkkupaperia kaveriksi, saa paketoida lahjoja näihin ja muutaman laatikon ajattelin vuorata tällä. Nyt on raitaa ja pilkkua, mitähän seuraavaks? Ruutuako :)
1.jpg

2.jpg

***

Sain kaksi ihanaa tunnustusta ♥

nimet%25C3%25B6n.jpg
Kiitos ja halaus Päm tästä tunnustuksesta :)


Tunnustuksen saajan pitää kiittää tunnustuksen antajaa, antaa sama tunnustus 8 blogiin, ilmoittaa näille sekä kertoa 8 asiaa itsestään.

1. Tykkään kokata ja järjestää juhlia. Mies aina sanoo että tarviiko sitä leipoa yömyöhään, eikö yks kakku riittäis? :D
Usein otan Kinuskikissan sivuilta ohjeita ja niitä muokkailen vähän. Sieltä saa niin hyviä reseptejä! Ja aina pitää kokeilla jotain uutta.

2. Lenkillä kuuntelen musiikkia, niin rentouttavaa. Hyvän biisin tullessa pistän juoksuksi :)

3. Inhoan aamuherätyksiä enkä vois kuvitella että menisin joskus vielä aamukuudeksi töihin, kokeiltu on, mut ei ollu mun juttu. Mieluummin vaikka yheksäksi :)

4.Haluaisin perustaa oman yrityksen. Sitten joskus tulevaisuudessa.

5. Mulla on ihanat appivanhemmat! Joo joo ihan tosi :)

6. Ja siks mulla varmaan on niin ihana mieskin ♥

7. Joka päivä saan nauttia lasten juttutuokioista. Tytöllä on nyt kyselykausi menossa ja tänään kun tultiin kaupasta kysyi: Äiti, mikä on elämä? ♥ Loppumatkan takapenkiltä kuuluikin tytön sanoittama laulu elämästä ja poika kovasti yritti laulaa mukana :)

8. Tulis jo joulukuu ♥


nimet%25C3%25B6n.jpg
Kiitos ja hali tunnustuksesta Onnen Omenia :)

Tunnustuksessa vastataan viiteen kysymykseen ja jaetaan eteenpäin viidelle blogille.

1. Lempiruoka: Erilaiset salaatit ja pihvit

2. Lempimakeinen:  Pähkinäsuklaa

3. Lempiluettava: Blogit tietysti :) Muutama sisustuslehti tulee kotiin ja silloin tällöin ostan irtonumeron. Kirjoja ei tule luettua.

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Haluaisin opetella tekemään niitä ihania pyöreitä mattoja ja opettelenkin heti kun vain aikaa on ja mummo opettaa. Entisöinti on kans kivaa puuhaa kesällä! Ja tuunaus. Ja lasten kanssa askartelu.

5. Lempielokuva: Siitä on kauan ku viimeks oon kattonu 
leffateatterissa jonku leffan, tai vuokrannu. Yleensä katon tvstä jotain, jos en satu nukahtaan kesken kaiken :DNyt mä lähden tuonne tihkusateeseen lenkille ja otan musiikit mukaan. Iloisia syyspäiviä täällä piipahtaville!
Ja kiitos teille kaikille ihanille jotka kommentoitte edelliseen postaukseen ♥


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png