1.jpg
Syksyä meidän pihamaalla. Puolukat ja sienet on kerätty, karvarouskut löytyi omasta metsästä ja kaks ämpärillistä puolukoita on survottu herkuttelu hetkiä varten talveksi. Meillä tykätään puolukoista, lapsetkin tykkää ihan älyttömästi. Pienet sormet napsii puolukoita suuhun suoraan ämpäristä ja ensimmäisen maistelun jälkeen tulee iso irvistys kasvoille. Silti pitää vain saada lisää :) Ja herkkua on kuulema aamupuuro kirpeillä puolukoilla, sitä me syötiin tänäkin aamuna.
2.jpg

6.jpg8.jpg
4.jpg
Miniharavat on kovassa käytössä :) ja vähän isommatkin!
5.jpg
9.jpg

7.jpg
10.jpg
10.jpg
9.jpg
8.jpg
3.jpg

11.jpg
Syksy on yks parhaimmista vuodenajoista mulle ♥ 
Nyt katson luontoa ihan eri tavalla.
Ennen asuttiin keskellä kaupunkia, ei omaa pihaa, ei omaa rauhaa...Syksy oli yks ärsyttävimmistä ajoista, vesisadetta, pimeää ja kylmää. Nyt NAUTIN tästä kaikesta! Sateesta, näistä ruskanväreistä, rauhallisuudesta, luonnosta, raikkaista aamuista, pimeistä illoista..

Oliko tuolla omalla pihalla ja kodilla osuutta asiaan?  Aivan varmasti :)Syksyisen raikkaita aamuja sinnekin!
Mä lähden suunnittelemaan meille sohvapöytää!


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png