Kerroinkin edellisessä postauksessa että yksi huone sai uuden ilmeen.  Mitään uutta ei tänne ostettu, vaan sisustettiin jo olemassa olevilla tavaroilla.
1.jpg
3.jpg
 Vierashuoneen sänky siirrettiin keskelle seinää ja iso kaupunkitaulu kiinnitettiin valkoiselle seinälle. Sängyn taustaseinä on maalattu Monaco tumma-sävyllä. Ihana sävy!

5.jpg
4.jpg
6.jpg
2.jpg
Tikapuut miehen tekemät. Pari mustaa tyynyä sänky vielä kaipaa.

                                                                           ***


Ja nyt arvonnan voittajaan. Hurja määrä oli teitä osallistujia!
Oon täällä iloisena lukenut moneen kertaan teidän kommentteja, miten ihania viestejä ootte kirjottanu ♥ Kiitos tosi paljon niistä!
Arvonta suoritettiin perinteisellä tavalla. Tulostin jokaiselle niin monta lappua monella olitte mukana ja leikkelin ne kulhoon. Olipas melkonen homma kun kommentteja tuli 110 (yksi mun viesti oli välissä) ja arpalappusia tuli yli 200 :)
Jonkun verran oli samannimisiä osallistujia, joten heidän nimen viereen kirjoitin jonku tunnisteen että tiedän kenelle arpa kuuluu. Arvat sekoitettiin ja tällä kertaa tyttö nosti voittoarvan.
10.jpg

8.jpg

Voittaja on Marika, kolmen tähden koti-blogista!  Marika kommentoi näin: 
Mukaan 3 arvalla! Tykkään käydä täällä ja käynkin usein vaikka aina en kommenttia jätäkään. Mun mielestä on ihana kurkkia toisten koteja ja sisustusjuttuja. Täältä saan inspiraatiota :)
Oon 3 lapsen työssäkäyvä äiti, tasapainoilee harmaan arjen keskellä ja yrittää epätoivoisesti raivata aikaa sisustukselle ja omille jutuille :D 
Paljon Onnea! Laitathan sähköpostiini yhteystietosi (oikeassa sivupalkissa näkyy osoite) ja kumman noista sisustustarroista haluat pakettiin mukaan. 

KIITOS VIELÄ KAIKILLE TEILLE KOMMENTEISTANNE JA LÄMPIMÄSTI TERVETULOA UUDET LUKIJAT:)

                                                       
                                                                                 Kivaa illanjatkoa!


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png