Perjantai! Jee! Ja puhdas koti ♥ Todellaki nyt voi viikonloppu alkaa :)
Me ajateltiin vaan rentoutua, tehdä hyvää ruokaa ja askarrella lasten kanssa. Ehkäpä virittää jouluvalotkin ulos. Lupasin että viikonloppuna tehdään yhdessä askartelujuttuja, kun eilen askartelin kuumaliimapistoolilla höyhenpuun ja molemmat katso vieressä et miks mä en saa.. :) No kyllähän siinä höyhenet lenteli pitkin taloa :D 
Tehdään jotain sellaista missä ei käytetä kuumaliimaa. Vaikka isänpäiväkortit.
2.jpg
4.jpg


1.jpg
Pesin ikkunatkin, kova homma kun kerralla pesee kaikki. Mut ihana ku on nyt puhtaat!

3.jpg
Ajatus tähän puuhun lähti kaupasta kun sinne oli tullu joulutavaraa esille. Näitä oli siellä, hintaan n.10e. Mietin et tuommonen ois helppo tehdä itekin, joten 1e höyhenpussi mukaan ja muutama kuumaliimapuikko.. Puol tuntia ja valmis :)

6.jpg
5.jpg
Teen vielä toisen, pienemmän tähän viereen.

7.jpg
Mitäs teidän viikonloppuun kuuluu?

                                                                              Lunta odottaen.. :)

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png