Viime vuonna samoihin aikoihin oli jo lumi maassa ja jouluvaloja laittelin. Fiilis oli  korkeammalla kun maa oli valkoinen :) mut kyl mä ajattelin laittaa pikkuhiljaa valoja jo tänne sisällekin, tulee lunta tai ei. Ulos jo laitoin muutamat valot valmiiksi. Eipähän tarvii sit värjötellä ulkona, sormet jäässä ja selvitellä johtoja, jos lumi ja pakkaset tulee yllättäin ;D
20.JPG
1.jpg
Siis näin paljo oli lunta viime vuonna marraskuussa!?

2.jpg

3.jpg

4.jpg
Ekat piparitkin leivottiin marraskuussa..

6.jpg

7.jpg
Ja ripustettiin valkoiset tähdet ikkunoihin.

5.jpg
Kaikki kuvat on otettu meiltä viime vuonna, näihin samoihin aikoihin.

Pitäisköhän viikonloppuna leipoa pipareita? :) Joulutorttuja ollaan leivottu jo pari kertaa ja voi että ne on hyviä, namskis! Ja glögin lämmitystäkin testattiin uudella kannulla yks ilta, toimii!! Tänään on siivouspäivä, joten taidanpa laittaa tähdet ikkunoihin siivouksen jälkeen :)


                                Toiveena olis että saatais jouluaatoksi lunta, kruunais kyllä koko joulun ♥

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png