Olipa ihana joulu, ois jatkunu vielä pikkasen pitempään.. 
Jouluruoat on syöty, herkkuja oli niin monenlaista! 7 kg kinkkuki on popsittu :) Vielä ois monet suklaarasiat odottamassa kaapissa, mutta lapsille piti laittaa jo suklaalakko pystyyn :)

Kaikkein ihaninta joulussa on, kun sen saa viettää rakkaimpien kanssa ♥
Kohta on tämä vuosi ohi ja uusi, toivottavasti yhtä mahtava vuosi aluillaan! Sähköt meillä oli yli vuorokauden poikki, kynttilöitä sai poltella heti urakalla ja otsalamput päässä haettiin polttopuita takkaan. Leivinuunissa lämmitettiin ruoat ja kahvikin lämpeni siellä :) Onneksi oli sen verran kylmää ulkona että pystyi viemään ulos maitotuotteet ja lihat. Ihan kiva kokemus, osaa taas arvostaa sähköä ja lämmintä vettä! 
Meitä nauratti kun lapset oli niin kilttejä sähkökatkoksen aikana :) Kiltisti, sovussa leikkivät olohuoneen lattialla kynttilänvalossa. Isin kans mietittiinki että pitäiskö ottaa tavaksi tämä sähköttömyys aina silloin tällöin ;D
14.jpg

16.jpg

17.jpg

20.jpg

21.jpg
10.jpg
Lahjojakin tuli ihan kauheesti! Lämpöpeitto, kosmetiikkaa, arpoja, koruja, aterimet, viiniä, saunapyyhkeitä ja -tarvikkeita, jätskikone, kahvakuula, lahjapakkauksia, rahaa.. Olin näköjään ollu tänäkin vuonna kiltti ;)
19.jpg

23.jpg

24.jpg

25.jpg

26.jpg

28.jpg
18.jpg

27.jpg

11.jpg
Nämä loput kuvat on otettu sähkökatkoksen aikaan. Kynttilöitä oli PALJON, että näki kävellä huoneesta toiseen :) Samana iltana, pimeässä istuessa saimme tekstiviestin, meidän ystäväpariskunta oli saanu suloisen pienen vauvan ♥ 
Joulun paras uutinen!
12.jpg

13.jpg

15.jpg
Mahtavaa Uutta Vuotta 2012 ja kaikkea hyvää tulevalle vuodelle!!!

toivoo

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png