Taas on tämä viikko vierähtäny niin nopsaan ja joulu lähenee.. Yön aikana oli ilmestyny tikkarit lapsille joulukalenteriin. Aamulla ihmettelivät että miten se tonttu onkin osannut tuoda oikean väriset tikkarit, tytölle pinkki ja pojalle vihreä. Kyllähän se tonttu tietää  ;)
8.jpg
Riihimäen keittiötölkkiin tein asetelman hyasinteista ja jäkälästä. Pari peikonoksaa lisänä ja jouluista narua purkin ympärille. Toivon ettei kukat aukea niin pian kuin yleensä, katsotaan auttaisko tuo lasipurkki yhtään asiaa :) En ymmärrä miten hyasintit pysyy kaupoissa niin pikkusina, mut heti kun kotia tuo, niin johan alkaa pituutta tulemaan vaikken kastelekaan.
7.jpg
Näitä lasipurkkeja meiltä löytyy aika monta, tämä on suurin. Mun aarteita :)) Onneksi huomattiin nämä ennenkuin tontilla sijaitseva vanha rakennus meni purkuun. Sinne ois jääny.. siellä oli komero, mikä oli täynnä Riihimäen lasia, osassa oli kannetkin tallella. Mies oli kerenny heittämään melko paljon kokkoon tavaraa ennenkuin saavuin paikalle :D tiiä mitä aarteita siellä vielä ois ollu! Mut suurimmat vanhat huonekalut pelastin entisöitäväksi :)

6.jpg

5.jpg
Ja mitäs äidin kalenterista löyty..
3.jpg
Julia-karkkeja! Kahvin kans muutaman aina herkuttelen. Miksihän mä ostan näitä aina vain jouluksi, onhan näitä ympäri vuoden saatavana kaupoissa :) No tästä lähin nää on joulunameja!

4.jpg

1.jpg

2.jpg
Kivaa joulukuun eka päivää sinulle!


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png