Tiedättekö sen tunteen kun iskee kauhee inspiraatio yhtäkkiä? Mulle käy näin usein ja silloin saankin tehtyä paljon kaikkea, tekemättömiä juttuja.


7.jpg
Eilen aamulla se iski ja pistin jo heti aamusta touhuksi! Aamukahvi itelle, lapsille aamupala ja sitten pipareiden kimppuun. Edellisenä iltana tein taikinan valmiiksi. Molemmille lapsille annoin omat palat taikinaa ja niistä tuli tasan kaks piparia :D Taikinat meni.. minnekäs muualle kuin suuhun :) Kokeiltiin tehdä myös pähkinäsuklaata ja yks kakkuki leivottiin. Illalla vielä siivous ja laitettiin lisää joulua kotiin.
6.jpg

9.jpg
8.jpg
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

10.jpg
Ihana ku on nyt leipomukset valmiina. Kortitkin kerkesin viedä ajoissa postiin. Nyt voi hyvillä mielin aloittaa viikonlopun vieton. Ottais weekendin ihan rennosti ja nukkuis pitkään, siinä loistosuunnitelma :)

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png