Jätskikone on ollu ahkerassa käytössä uudesta vuodesta saakka. Muutama lukija toivoi että kertoisin kokemuksia koneesta :) Ihan perusjäätelöä ollaan tehty ja valmiin jätskin päälle on laitettu mansikoita, mustikoita, keksiä, suklaata..mitä milloinkin. Niin herkullisia ohjeita tuossa vihkosessa mikä tuli koneen mukana. Pakko kokeilla noita erikoisempiaki! Sorbetteja, nam! Mutta siis tosi hyvää jäätelöä koneella tulee. Nyt päälle ripoteltiin raastettua geishasuklaata ja pari keksitikkua.
1.jpg
Mä säilytän jäähdytinosaa aina pakkasessa, niin se on heti valmiina kun tekee mieli jätskiä. Myös pehmistä voi tehdä, valmistusaika on sit vaan lyhyempi. Nyt kone oli päällä 40 minuuttia ja tuli tällaista. Viimeks pidin sen 50 minuuttia ja jätskistä oli tosi helppo tehdä palloja. Eli valmistusaika on tosi tärkee ja tietty se että mittaa ainekset oikein ja vatkaa ne hyvin.
4.jpg

nimet%25C3%25B6n.jpg
2.jpg
Sillä aikaa kun kone pyöri tein ruoan valmiiksi ja jälkkäriksi syötiin lasten kans jäätelöannokset. Loput laitettiin pakkaseen. 4-5 hengelle tällä tulee just sopiva määrä jätskiä.

3.jpg
Herkullista viikkoa ;)
Heiii!! Vielä loppuun tärkeä kysymys! Latautuuko mun blogi teille hitaasti, voiko postaukset lukea ihan normaalisti vai jääkö latailemaan sivuja? Kiitos paljon jos viitsit vastailla :)

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png