Hyvä keli sattui loppiaiselle. Ulkoiltiin monta tuntia, lämmitettiin taloa, herkuteltiin..ja minä siivosin joulun pois. Lapset nukutettiin autoajelulla päiväunille. Illalla lämmiteltiin saunaa ja tehtiin perinteiset kiuasmakkarat. Ihana päivä kun ei ollut mitään pakollisia juttuja, sai vaan olla. Kuvat on räpsitty eilen sieltä täältä kotoa :)

9.jpg

10.jpg

11.jpg
Joku lukija kyseli silloin kun mies teki tän pöydän, että irtoaako tästä tikkuja.  Ei lähde tikkuja ja pöytä on lasten leikeissä mukana joka päivä. Tässä syödään leikkipuurot ja juodaan `kahvit` ja rakennetaan maja pöydän ympärille. Kovassa käytössä ;D

13.jpg

14.jpg
7.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

8.jpg
6.jpg

12.jpg
Rentouttavaa lauantaita sinne ruudun toiselle puolen! Kivaa ku on vasta lauantai, tuntuu ihan sunnuntailta. Ulkona paistaa aurinko, taitaa pulkkamäki kutsua!


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png