Heissan!


Niin kovasti mietin tulevaa kesää ja pihaa, että pakko tännekin kirjata ylös jotain :) Hirvee hinku ois päästä tuonne pihalle toteuttamaan suunnitelmia ja tietty istutuspuuhiin. Mulla on vihko mihin kirjoittelen inspiksiä. Pakko oli kirjata ylös nekin mitä pihalle istutin viime kesänä, niin tiuhaan tahtiin ostelin kukkia ja pensaita et en varmana ois muistanu enää ens kesänä mitä kaikkea tuli ostettua :)


Aika paljon kerkesin viime vuonna istuttaa sipuleita, taimia, havuistutuksia ja puita.. Meillä on kuitenkin aika iso piha niin vielä täytettä haluaisin. No mutta näitä meidän pihalta jo löytyy joko ryhmissä tai erillään:
2.jpg
3.jpg

1.jpg
4.jpg


                                                         Kaikki kuvat www.viherpeukalot.fi ja www.viherkauppa.fi
Tässähän olikin jo aika pitkä lista, mutta niinku sanoin niin piha näyttää vielä tyhjältä/autiolta.. ehkäpä istutan ikivihreitä havupuita lisää. Niin ja kuvista puuttuu kuuset, koivut ja männyt, iso osa kaadettiin tontilta silloin kun aloitettiin rakentaminen, mutta paljon niitä jätettiinkin. Nurmialuettakin meillä on aika paljon ja haluankin rajata sitä vähän istutuksilla. 


Oisko teillä ehdotuksia esim. jostain kauniista puusta tai kasvista mistä tykkäätte? Mitä teidän pihalla kasvaa? Vai oottako vielä yhtä alkutaipaleella niinkuin minäkin? :) Mä en malta odottaa että nuo puut ja pensaat alkaa tuosta kasvamaan, oon niin kärsimätön, heti-mulle kaikki-nyt-tyyppiä!
                                              Kivaa illan jatkoa! Mä jatkan pähkäilyä :)

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png