Huomenta!
Meillä aamut alkaa Pikku Kakkosta seuraamalla ja aamupalalla. Tuttua? :) Aamuohjelmista lemppareita on Postimies Pate ja Maltti & Valtti. Yksi Pikku Kakkosen juontaja on nimetty Laulutädiksi, lasten mielestä täti on ihan paras kun hän laulaa koko ajan :) Joskus maltetaan istua kokonainen tunti paikoillaan ja katsella lastenohjelmia, välillä haetaan leluja ja leikitään siinä samalla. 
Legot on tällä hetkellä mieluisia, niistä rakennetaan taloja ja torneja. Tyttö tykkää järjestellä tavaroita, lelut on nätisti rivissä ja legotalot on harkiten tehty :) Katsokaa vaikka. Poika taas tykkää rakentaa ja hajottaa. Tehdään oikein korkea torni legoista ja ajetaan potkuautolla yli :D Ja riemunkiljaisu perään, tottakai! Mahtavaa katsoa miten erilaisia, mutta niin samanlaisia lapset on. Meillä heräillään yleensä siinä 6-7 aikaan.
1.jpg

4.jpg

5.jpg
Lelut löytyy näistä Ikean laatikoista, oon koittanut pitää näitä jossain järjestyksessä. Yhdestä löytyy junarataa, toisesta legot, kolmannesta pojan työkalut, seuraavasta nuket jne.. Yksi iso kaappi on myös varattu leluille. Aivan älytön määrä niitä on kyllä kertynyt.

7.jpg


3.jpg

6.jpg

8.jpg


9.jpg


2.jpg
Nämä tyypit on kans tosi cooleja. Kirjoista luetaan muumeja, leikitään muumilaivalla ja katsotaan muumeja dvd:ltä.

Nyt istahdan tuonne lattialle mukaan leikkeihin, siellä on kuulema kahvit ja pullat jo odottamassa
:)

Iloista päivää!


Niin sitä kysyisin vielä että onko tämä fontti teidän mielestä hyvä? Onko selkeä? Aina oon kirjottanu tällä samalla, mutta bloggeri on heitellyt nyt muutamana kertana tekstiä suuremmaksi tai pienemmäksi.


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png