3.jpg
Maanantai ja aurinko paistaa, mikäs sen parempaa. Ikkunanpesu ois edessä, jostain pitäis saada inspistä aloitukseen :) Kuulema pari pikkuapuria haluais olla mukana auttamassa ;)
 Viikonloppuisin käyn silloin tällöin kirppiksillä ja löysin tällaisen aarteen matkaan. Vähän hiomista ja matta mustaa maalia pintaan.. Vielä en tiedä mihin tää asettuu, mutta kyllä sille hyvä paikka löydetään.
5.jpg

4.jpg
Alla jakkara ennen käsittelyä.
2.jpg
Sillä aikaa kun otin kuvat, toisella puolen olohuonetta näky oli hauska :) Lapset laitto kissan nuken vaunuihin ja ajoivat rallia ympäri taloa. Melkosta kyytiä muuten saikin. Ilmeestä vois päätellä ettei hirveesti tykänny..Meillä kissat on tottunu leikkeihin ja kovaan menoon, koskaan ei oo kumpikaan sähissy tai rääpäissy lapsia. Nytkin kuului vain kehräys vaunuista ♥ Että tais olla ihan mukava ajelu.
1.jpg
Mukavaa viikkoa!462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png