Touhuttu on pihalla niin paljon ettei oo kerennyt koneellakaan kuin pikaisesti käymään :) Lapset haluais olla pihalla aamusta iltaan ja nytkin menivät vielä illaksi mummolaan, ukin ja mummun kaveriksi.
1.jpg
Lisää kukkia haettiin tänään, petunioita, maahumalaa..ja siemeniä kasvimaalle. Lapset kylvi siemenet maahan. Mies teki viime vuonna istutuslaatikon, mikä olikin menestys! Satoa tuli hyvin ja nyt tehtiin vielä toinen samankokoinen laatikko. Hernettä, porkkanaa, persiljaa, tilliä, basilikaa ja salaattia saa kesän mittaan syödä omasta maasta :) Ruohosipulia ollaan jo maisteltu, varsinkin lapset tykkää syödä sitä suoraan penkistä.

2.jpg

4.jpg

5.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg


11.jpg

Yks päivä otin urakaksi maalata ikkunan pielukset. Siinä vierähtikin useampi tunti, hidasta puuhaa.. aina kun yhden ikkunan sai maalatuksi niin tuntui kuin koko ikkuna ois suurentunu silmissä, kyllä kannatti!
10.jpg

3.jpg
Kivaa iltaa! Ilo on ollut huomata miten paljon täällä käy porukkaa ♥
Kiitos siitä kuuluu teille kaikille!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png