Heipsis!


Tämä sisustustarra on odottanut jo jonkin aikaa asennusta, nyt se on seinällä. Jihuu!
Vihdoin sain oikean kokoisen ja värisen (vaatimuksena vitivalkoinen, paksuus n. 3mm ja koko 50x70) taustan tarralle. En halunnut sitä suoraan seinään joten liimasin sen valkoiseen alustaan ja tein siitä taulun. Nyt tarran paikkaa voi helposti vaihtaa jos haluaa.
5.jpg


1.jpg

3.jpg

4.jpg
Tykkään!
2.jpg
Täällä kovasti odotellaan jo alkavaa viikkoa, ens viikolla on luvassa suursiivoukset ja valmistelua. Ois jo torstai, hih! :)
Onko teillä millaisia suunnitelmia juhannuksena? Me ollaan kotosalla, ystäviä tulee tänne viettään juhannusta ja käydään myös mökkeilemässä. Ja paljuun on pakko päästä kans :) Eilen olin pari tuntia saunomassa ja paljuilemassa, ilmakin oli niin aurinkoinen että mikäs sen parempaa!


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png