Vettä on riittänyt joka päivälle, ei oo tarvinnut huolehtia kasvimaan ja kukkien kastelusta. 
Ollaan aloitettu leikkimökin tekoa. Annoin mitat miehelle ja leikkimökistä tuleekin kivan kokoinen, jossa mahtuu leikkimään, oleilemaan ja nukkumaankin. Sellainen pieni parvi missä on mukava ottaa nokoset. Vesisade vähän haittaa meidän projektia, mutta onhan tässä koko kesä aikaa ja kun miehellä alkaa lomat niin mökin pystytys varmasti nopeutuu. Sisustuskin on jo valmiiksi mietitty ja suurin osa odottaa varastossa esille laittoa.
2.jpg

3.jpg
Eikä ne hommat tähän lopu :) Terassin tekoa ja liuskekivien laittoa tiedossa. Tuohon ekaan kuvaan merkkasinkin mihin kohtaan kivet ois tarkotus laittaa. Siihen pieni pöytä ja kaksi tuolia paviljongin alle. Kiva lekottelupaikka!
1.jpg
Omassa pihassa riittää tekemistä ja sais tehdä vaikka aamusta iltaan, ei lopu työt tästä pihasta :) Se siinä onkin niin kivaa kun aamulla herää, juo kupin kahvia ja kohta löytääkin itsensä ulkoa askareiden parista ;)

PS. Inisevät hyttyset on ainut miinuspuoli.


                                                                                                Reipasta keskiviikkoa!
462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png