Jos tähän sais sellasen peukutuskuvan niin laittasin sen tuohon otsikon perään :D
Kivoja juttuja löytyy aina silloin tällöin kirppiksiltä. Tykkään kierrellä ja katsella. Yleensä katselen tavaroita, en niinkään vaatteita. Muutaman vaatteen joskus tainnut ostaa... Oon huomannut et ku lähetään johonkin reissuun ni etsin valmiiksi jo netistä mahdolliset kirppistarjonnat :) Sieltä voi välillä löytää ihania aarteita.
Ainut mikä harmittaa on ylihinnoiteltu tavara. En minä ainakaan maksa esim. Riihimäen parin litran Ilves lasipurkista 30-50euroa. Tai uushopeisista aterimista kympin tai parikymppiä kappaleelta. Omat aterimet ostin 30eurolla, 18kpl. Hinta oli kohdillaan, myyjä oli tyytyväinen ja aterimien uusi omistaja oli enemmän kuin iloinen :)
4-tile.jpg
Myös kaikki vanhat huonekalut ovat aika hintavia. Mä oisin varmaan rikas jos ylihinnoittelisin ja myisin kaikki nuo huonekalut pois tuolta meidän vanhasta rakennuksesta ;D Siellä on antiikkituolia, keinua, isoja ja pieniä lipastoja, kaappeja, meikkipöytää, rukki, pinnasänky, vanha singer...

5-tile.jpg

Nyt näyttää olevan suosiossa myös piha- ja peräkärrykirppikset. Niissä ei ole vielä tullut käytyä, mut varmasti testaan jossain vaiheessa :) Ja uskoisin että siellä on hinnatkin kohdillaan. Huuto.net on myös yks suosittu paikka, sitä en ole koskaan kokeillut, mutta monta hienoa aarretta olen kuullut sieltä löytyneen.
2.jpg

9-tile.jpg

Kyllä minä teen välillä todellisia löytöjä kirpputoreilta ja edullisia!
Eikö siinä just ideana oo kierrätys ja että tavara löytäisi uuden kodin edullisesti? Ja mikä parasta pääsee itse eroon tavaroista joita ei tarvii.
Mitäs mieltä oot? Onko kirppikset in vai out?
                                             Kuvakollaasit tehty tavaroista jotka olen löytänyt kirppiksiltä.


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png