Kurkistetaanpa leikkimökkiä, miltä se näyttää nyt :) Pikkuhiljaa mies on tehnyt lapsille leikkimökkiä, aina kun on ollut ylimääräistä aikaa. Minä oon suunnitellu siihen pientä terassia ja vähän katsellut maalien sävyjä. Tekis niin mieli maalata mökki vaalenapunaisella ja tytön toive on että se maalattaisiin hempeällä vaaleanpunaisella :) 
8.jpg
Meiltä löytyi omasta takaa kaikki rakennuspuut ynnämuut mitä leikkimökkiin tarvittiin. Ainut mitä on tähän mennessä ostettu ni harkot mökin alle :) Mökkipaneelista tehdään sisäseinät ja ne onkin seuraavana vuorossa. Ostoslistalla on myös huopakatto, mut muutapa tähän ei varmaan tarvii ostaa. Ovikin saatiin käytettynä, katkaistiin se vaan oikeaan mittaan. 
7.jpg


3.jpg

4.jpg
Mitä mieltä olette, vaaleanpunaiseksi vai saman väriseksi kuin meidän talokin? :)
5.jpg
Vanhat ikkunat tulee mökin sivuille molemminpuolin, vaakatasoon.
9.jpg
Lisää tämmöisiä aurinkoisia päiviä, kiitos :)
Nyt muuten pysyy paremmin verhot paviljongissa kiinni kun porattiin verhotangot paikoilleen. Tuuli tahtoi viedä ne kun oli pelkillä klipseillä kiinni. Paljon siistimmän näköinen :)
90.jpg


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png