Tänään paljastan teille asian jota olen joutunut pidättelemään jo jonkin aikaa :)) mutta nyt saan sen kertoa!
Minua ja blogiani kysyttiin mukaan uuteen blogiportaaliin, CASA-blogeihin.
Innoissani lähdin mukaan! :)
Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-07-27+kohtee

Blogini ei tule muuttumaan mitenkään muuten kuin ulkoasullisesti. Edelleen olen se sama J joka täällä kirjoittelee ja räpsii kuvia mistä milloinkin :) Sisustusjuttuja ja pihahommia siis luvassa jatkossakin. Ja postaustoiveitakin saa laittaa, ilomielin otan niitä vastaan! Eli syyskuun puolelle jatketaan täällä osoitteessa ja sen jälkeen blogini osoite muuttuu, tulen sen teille kertomaan hyvissä ajoin.


Suurin toive on että TE lukijat ♥ viihtyisitte mukanani jatkossakin. Te olette tärkeitä ja enemmän kuin iloinen olisin, jos tiedän että te jatkatte lukijoina ja piipahdatte myös uudessa osoitteessa. Ilman teitä ei olisi tätä blogiakaan! Ja tarkoitan tällä teitä kaikkia! Olis kiva jatkaa jutustelua myös uudessa osoitteessa ja minusta on ihana lukea teidän kommentteja ja ilolla aina vastailen niihin :) Jokaiseen kommenttiin olenkin aina vastannut. Niin kiire ei saa olla ettenkö kerkeäisi viesteihin vastailemaan :) Välillä on jompikumpi lapsista sylissä tai molemmat ja siinä sitten yritän tehdä postausta, ladata kuvia tai vastata kommentteihin :D Pahemmilta kirjoitusvirheiltä on kuitenkin taidettu säästyä ;)
Ennen saatoin tehdä uuden postauksen lasten päiväunien aikaan, mutta nyt on päiväunivaihe kuulema ohi..kumpikaan ei suostu enää päikkäreille ja virtaa riittää sinne ilta yhdeksään, kymmeneen asti. `Äitii, mää oon iso tyttö/poika, ei isot tytöt/pojat nuku enää päikkäreitä!` kuuluu jomman kumman suusta ;) Mutta vähintään samaa tahtia jatketaan kuin tähänkin asti, sen lupaan :)


Teille bloggaajakollegoille, jotka olette mukana CASA-blogeissa haluan sanoa että ihana olla teidän joukossa ♥ Monta tuttua blogia siellä on ja uusiakin tuttavuuksia :) 
Upeita blogeja kaikki, kannattaa tutustua! Eli 16.9-12 Habitare messuilla lanseerataan uusi CASA-blogiportaali.  TÄSTÄ pääset kurkkaamaan jo vähän sivuja ja blogeja jotka on mukana :)


Tulen kertomaan teille lisää tästä lähempänä lanseeraustilaisuutta. 
Nähdäänhän myös uudessa osoitteessa sitten kun sen aika on, jookos? :) 


                                                              ♥


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png