Maanantaihuomenet! 

Käynnistetäänpä uusi viikko arvonnalla :) Sain arvottavaksi kaksi pääsylippua Habitareen.
Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare järjestetään jälleen 12.–16.9.2012. Tapahtuma tarjoaa kaiken kotien ja julkisten tilojen sisustukseen ja toimivuuteen.  Tästä Habitaren sivuillenimet%C3%B6n.jpg


Sinulla on nyt mahdollisuus voittaa liput messuille. Jokainen saa osallistua yhdellä arvalla kommentoimalla tähän postaukseen, myös anonyymit. Laitathan kommenttiin sähköpostiosoitteesi mukaan mistä sinut tavoittaa voiton osuessa kohdalle. Ilman sähköpostiosoitteita olevat kommentit eivät osallistu arvontaan. Arvonta päättyy perjantaina 31.8. Voittaja arvotaan 1.9.2012 CASA tiimin toimesta ja voittajaan otetaan suoraan yhteyttä ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen.

Voittajalle luvassa siis kaksi (2) kappaletta pääsylippuja Habitareen! Voit ottaa vaikka ystäväsi tai puolisosi mukaan messuille :)

Sunnuntaipäivänä on Habitaressa CASA-sisustusblogiportaalin julkistamistilaisuus. Jeij! Käyhän kurkkaamassa tuosta minun sivupalkista ketä kaikkia meitä CASA-bloggaajia on :)

Arvonta päättynyt, kiitos kaikille osallistujille! Voittajalle ilmoitetaan tänään 1.9 sähköpostilla.                                              
                                                                Arpaonnea kaikille!
462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png