Tein viime kuussa tilauksen H&M:lle ja nyt oli ihan pakko tehdä vielä toinen, kun löysin sieltä kivoja juttuja syksyyn. Mustaa, vaaleaa beigeä, harmaata ja hopeaa kimallusta sisustukseen plus muutama vaate itselle. Miten niin tyynyfriikki? :DD Täältä taloudesta löytyy melko kasa tyynynpäällisiä. Mieheltä saakin aina yhtä kivan kommentin kun huomaa uuden tyynyn jossain `Jaa TAAS uusia tyynyjä, mihin nuo mahtuu!` :) Mut kattokaa nyt näitä, eihän voi vastustaa??

Kuvan ensimmäistä mustaa paljettityynynpäällistä metsästin kauan nettikaupasta ja aina ne oli loppuunmyyty. Joka päivä kävin kurkkimassa josko nyt olis ja olihan siellä! Äkkiä ostoskoriin kaks kappaletta. Noh, kassalle kun pääsin niin oli enää yksi jäljellä..kyllä harmitti mut päätin sit tilata vaan sen yhden ja otin tuon mustan satiinityynyn kaveriksi. Toivotaan että nämä on yhtä kauniita kuin kuvissa, kun kotia asti pääsee. Tässä tämänkertainen tilaus:

nimet%C3%B6n.jpg
Kaikki kuvat H&M

blank.png
nimet%C3%B6n2.jpg
Mukavaa alkanutta viikkoa sinne ruudun toiselle puolen! :)

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png