Etsiskelin sopivaa kelloa meille makuuhuoneen seinään ja tyylikäs seinäkello löytyi Wallstyle verkkokaupasta. Meillä ei ole ollut mitään kelloa makuuhuoneessa ja kännykkää en halua huoneeseen yöksi tuoda. Nyt voi vilkaista kelloa heti aamulla kun herää :) Kokoa tällä komeudella on 48x48cm. 
Tämä on siis samalla sisustustarra sekä kello :) Viisarit on oikeat mutta muuten kello on tehty tarroista. Aika kätsy vai mitä! Värivaihtoehtojakin oli montaa eri väriä, valitsin väriksi vaaleanharmaan. Ja viisarit samaan sävyyn.
6.jpg

1.jpg

7.jpg

2.jpg
Uudet tyynytkin löysivät paikkansa makuuhuoneesta :)
3.jpg
Kello asennettiin lastensängyn yläpuolelle, sänkyhän siirretään sitten myöhemmin lastenhuoneeseen ja tähän kellon alapuolelle tulee istumapaikka ja ehkä pieni pöytä tai lipasto.
4.jpg
www.wallstyle.fi pääset kurkkaamaan valikoimaa. Lukijat saavat 10% alennuksen sisustustarroista 30.9 asti koodilla: casablogit
Huom! Alennus ei koske seinäkellot kategoriaa, mutta kaikkia muita. Verkkokaupasta löytyy paljon erilaisia sisustustarroja; tekstejä eri kielillä, kuvia, seinäkelloja, mietelauseita ja siellä voi suunnitella vaikka itselleen oman tekstin.
Postaus toteutettu yhteistyössä Wallstyle.fi kanssa.
                    Kivaa lauantai-illan jatkoa! Me ajateltiin herkutella ja katsoa tvtä loppuilta :)462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png