Päivinä jolloin sataa, on kiva puuhailla sisällä, mutta nyt laitettiin kuravaatteet pienemmille päälle ja lähettiin pihalle sateeseen. Me isommat haettiin metsästä kuusen oksia ja koristeltiin `portti`  sillä aikaa kun lapset hyppi lätäköissä :) Hyvä työnjako ;) Jouluvalot pitää ehdottomasti laittaa tähän lähempänä joulukuuta. Onni on oma metsä, josta saa hakea tarvikkeita koristeluihin. Ei tarvitse keneltäkään lupaa kysellä :)

5095498bc98c7ea00400003a.jpg

Täällä ei ole enää tietoakaan lumesta kuten kuvasta näkyy. Oli jo niin valoisaa ja talvista, nautin ihan täysillä, mutta vesikelit tuli ja vei ensilumet mennessään. Kunpa kuitenkin jouluksi satais lunta ja tulis sen verran pakkasta että sais jäälyhtyjä pihalle <3


Tuunasin myös vanhoja lyhtyjä, jotka oli jo vähän saaneet ruostetta pintaan. Lasit irti, hyvä puhdistus ja suhumaalia pintaan. Tuli kuin uudet :) Nuo mustat lyhdyt onkin menossa roikkumaan tuohon porttiin.

Tässä vielä ennen-jälkeen kuvat.

50954a48c98c7ea004000046.jpg

50954a1ec98c7e7633000031.jpg

50954a55c98c7e475900007d.jpg

Oon kuumeisesti miettinyt että mitä antaa isälle, miehelle ja appiukolle isänpäivälahjaksi.  Musta tuntuu että naisille on niiiin paljon helpompaa miettiä mitä vie lahjaksi :) Ja meillä ainakin jos mieheltä kysyy että mitä toivoisit, niin vastaus on en mä tarvii mitään.. Silti kuitenkin on aina ollut iloinen lahjasta :) Lapset saa tehdä myös itse kortit isille, ukille ja vaarille. Viime vuonna annettiin isot kahvimukit jokaiselle, jossa oli lasten kuva. Se oli tosi mieluinen lahja, ihan herkistyivät kun paketin aukaisivat <3 Joko te ootte ostanut lahjan? Ois kiva kuulla mitä löysitte tai oisko ehdotuksia mitä ostaa? :)

Hyvää Pyhäinpäivän iltaa <3