5101111cc98c7e6425000013.jpg

Heippa! Viimeisimmässä postauksessa pohdin uutta kameraa ja facebookin puolella jo kerroinkin että laitoin sen nyt tilaukseen. Jee, viikon päästä kamera saapuu ja täällä alkaa kova opettelu ;) hih! Mutta nyt näihin kuviin. Tein taas yhden onnittelukortin ja huomasin että tätä varastoa onkin kertynyt jo ihan kivasti. Lahjapapereitakin on, kun vaan raaskis käyttää kaikkia :) Oon keräillyt kartonkeja jonkun aikaa ja nyt on vara valita minkävärisen kortin tekee. Yksivärisestä kartongista, kuviollisesta vai monivärisestä? Yksivärisissä kartonkipohjissa on se kiva puoli, että korttiin voi sitten tehdä enemmän koristuksia.

51011121c98c7e270d00005e.jpg

510116e5c98c7e8f6d000040.jpg

510116e6c98c7eef2a000034.jpg

Tykkään tehdä kortteja, olette varmaan jo huomanneet täällä blogin puolella miten paljon pidän askartelusta ja kaikenlaisesta näpertelystä :D Kännykässä on syntymäpäivät ylhäällä (en muistais ihan kaikkia ilman kalenteria) ja kun synttärit lähestyy kaivan askartelulaatikon esiin. Paljon kivempi kun kaapista löytyy valmiit tarvikkeet korttien tekoon kuin se että lähtisin kaupasta hakemaan tarvikkeita tai valmista korttia, kun muistan jonkun syntymäpäivän. Tietty joskus ostan valmiina, mutta esim. joulu- ja synttärikortit olen pyrkinyt tekemään aina itse. Ja miten kiva se on saada itse tehty kortti :) Ajatushan se on tärkein että minä ainakin olen yhtä iloinen oli se sitten itse tehty tai kaupasta ostettu kortti.

Tykkäättekö te askarrella? Teettekö kortit itse?