Pitkään mietimme millaiset ulkovalaisimet uuteen taloon laittaisimme. Ostimme neljä kappaletta Konstmiden Modena valaisimia, joissa valo suuntautuu ylös- ja alaspäin. Kaksi niistä on takapihalla (eka kuva).

50e5a935c98c7eb06c000013.jpg

Pari vuotta meillä on nyt nämä ollut ja olen tyytyväinen. Nyt tekisi mieli laittaa samoja ulkovalaisimia talon päätyseiniin ja yhdet myös julkisivuun. Nythän meillä on etupihalla tolppiin kiinnitetty nuo valaisimet ja valaisevat niin hyvin, että periaatteessa tuohon ei muita tarviskaan (toinen kuva). Mutta talon ulkonäkö muuttuis paljon, jos ois enemmän valaistusta :) Valoa ei niinkään talon sivuille tai etupihalle enempää tarvis, että ne ois enemmänki vähän niinkuin koristeena :)

50e5ad0dc98c7ee53700002a.jpg

Pihalla on myös yksi pollarivalaisin. Alkuun ostimme vain tämän yhden, ajattelimme katsoa riittääkö se valaisemaan tarpeeksi. Hyvin on valaissut tarvittavan alueen, joten ei ainakaan vielä hommata tolppavalaisimia lisää.

50e5ad0dc98c7eee3e00009d.jpg

Mitä olet mieltä, sopisiko talon päätyihin myös samanlaiset valaisimet? Jos sinulla on vinkata mistä löytyisi talokuvia, joissa näkyis ylös-alas valaisimia, olisin hirmukiitollinen :) Vois niistä ehkä verrata miltä ne talon päädyissä näyttäis.

50e5a840c98c7e5162000068.jpg

Haluutteko tietää mitä oon syöny iltapalaksi? :) No näette kuitenki :) En kehtaa edes sanoa montako tuommosta oon jo vetäny naamariin :D Tulee niin kauhee himo noihin. Nam nam!

50e5b1fac98c7eee3e0000bb.jpg

Mukavaa viikonloppua! Mulla alkoikin jo tänään viikonloppu :)