Todellakin sanan varsinaisessa merkityksessä :) Jotkut teistä saattaa muistaa kun olen joskus maininnut että haluaisin kokeilla kuteesta virkkaamista. Se vaan jäi ja hyvä niin, koska nyt löysin kauniin valkoisen maton kirpputorilta.  Alle viisi euroa. Arvatkaa vaan pitikö vilkaista uudemman kerran hintalappuun ;) Ja meinasin ensin olla kurkkaamatta hintaa kun näistä itse tehdyistä matoista on pyydetty kirppiksillä aika paljon. Siksi olen miettinytkin tekeväni maton itse.

Matolla on kokoa, ei mikään pienoinen, halkaisija melkein 1,5 metriä. Aivan uskomatonta että hintaa matolla oli niin vähän, miten paljon tähän on mennyt kudetta ja ennen kaikkea työtä. Ostaja ainakin oli niin tyytyväinen että vei juoksujalkaa maton kassalle ennenkuin joku muu ehti napata sitä :D 

512f0b4dc98c7e314800001f.jpg

512f0a5fc98c7e5b6600000c.jpg

Pesukoneen kautta pyöräytin maton ja vielä kun silitän sen tuossa lattialla niin saan laittaa maton omalle paikalleen. Pitkästä aikaa lykästi kirppiskierroksella :)

512f0c15c98c7edb3000003e.jpg

512f0a5cc98c7efb37000031.jpg

Viettäkäähän mukava torstai! Täällä alkoi jo viikonloppu ja jotain extrakivaa ajattelin keksiä weekendiin, ehkäpä minireissu jonnekin :) Ja mikä parasta huomenna alkaa virallinen kevätkuukausi, tervetuloa maaliskuu!


Tämä päivä vielä aikaa osallistua arvontaan facebookin puolella.