Voi että miten ihanasti auringonsäteet valaisi huoneet jo heti aamulla kun silmät aukaisin! Tuntuu että tämä talvi on ollut pisin kaikista, mistäköhän se johtuu? Viime kesä oli niin sateinen, ja montaa hellepäivää ei ollut, siinä taitaa olla syy miksi tää talvikin tuntuu erityisen pitkältä. Ensi kesä, ole pitkä, lämmin ja aurinkoinen <3 Niin paljon tekemistä vielä omassa pihassa ja puutarhassa, että sormet  syyhyää jo päästä tuonne touhuamaan. 


Mutta nyt otsikkoon :) Tästä aarteesta mainitsin teille jo alkuviikosta, aikas hieno! Kun aukaisin kirpparin oven, katseeni osui tähän isoon pärekoriin ja menin heti tarkistamaan sen kunnon. Harmikseni olen huomannut että monet myyvät homeisia pärekoreja kalliiseen hintaan kirppareilla eikä sellaista kyllä viitsi kotiin sisälle tuoda. Nyt kuitenkin oli tuuria matkassa koska tässä ei ollut homepilkkuja ja muutenkin kunto hyvä. 15e. Mutta..

514ee2c9c98c7ece4000008f.jpg

Minähän tyhmänä jätin sen vielä paikoilleen ja ajattelin että nappaan sen sitten mukaan kun kierrän ensin vähän muitakin pöytiä. Samassa kun kävelin ja vilkaisin taakse niin huomasin kun joku nainen pyöritteli jo koria käsissään. Voi KÄÄK! Miksen heti ottanut sitä mukaan!! Mielessäni hoin että pliis, pliis älä osta sitä :D Mun onnekseni hän laittoi korin takaisin ja enää en odottanut, vaan hain korin itselleni :) Tää on aika suurikokoinen ja minä ajattelin että otan sen sitten mukaani myöhemmin, mutta kirppiksellä ei tosiaan voi ajatella näin :) Se nappaa joka kerkeää!

Myyjä muisteli että oli laittanut hinnaksi tälle 10e ja myi sitten sillä sen minulle, vaikka hintalapussa lukikin se 15 euroa. Naama kuin Naantalin aurinko, kävelin autolle.

514ee2c9c98c7efc19000020.jpg

514ee2bcc98c7e481c000011.jpg

514ee2b1c98c7e051500000e.jpg

514ee2c2c98c7ee90c00003c.jpg

Kuva otettu takaterassilta

Ulkona asteet plussan puolella, aurinko porottaa ja ränneistä valuu vesi, mikäs sen parempi keli pistää lenkkarit jalkaan ja lähteä lenkille! Toivottelen teille oikein mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa! Nyt on kevät!


PS. Mies muuten kysyi heti kun pärekorin laitoin takakonttiin että mitä sää tuolla teet? Vastasin että koristeeksi ostin, että laitan siihen vaikka tyynyjä. Seuraavana päivänä koriin oli ilmestynyt nuo tyynyt :) Ja ei, se en ollut minä joka ne sinne laittoi :D