513457e0c98c7ee933000029.jpg

513457dcc98c7ecc420000ec.jpg

Ihana pitkä viikonloppu takanapäin. Ensin meinattiin lähteä jonnekin reissuun, mutta koti voitti :) Kyläilemässä käytiin mummulassa, muuten oltiin vaan kotona ja mietittiin tytön tulevia synttärijuttuja. Siivoamisen ja ikkunanpesunkin jätin välistä, joskus vaan on hyvä olla tekemättä mitään ja mennä ilman sen kummempia suunnitelmia. Ei passaa vilkaista tuonne ikkunoiden suuntaan.. miten voikin olla noin täynnä pieniä sormenjälkiä ;) Nyt ne vasta huomaa kun aurinko paistaa sisään. Heti kun pakkanen lauhtuu niin otan urakaksi pestä kaikki ikkunat. Syksyllä fuskasin ja pesin ikkunat vaan päältä, nyt pitää aukaista ja pestä myös sisältä. Onko teistä kellään sitä Kärcherin ikkunanpesu apuria? Onko hyvä vehje, kannattaisko ostaa?


Runsaan ja vitamiinisen aamupalan jälkeen askarreltiin tuo viiri valmiiksi. Pienillä pyykkipojilla laitoin juuttinaruun kiinni pahvista tekemäni palaset. Tyttö oli itse käynyt tekemässä sabluunalla omia kirjaimia ja sekoittanut ne mun tekemien kirjaimien kanssa. Nyt vasta hoksasin katsoa näistä kuvista että onko tuo kirjoitus edes oikein :)

Lapsilta saa aina niin rehellistä ja aitoa palautetta, tästäkin viiristä tyttö ilahtui `Ihanan viirin äiti teit mun synttäreille.` Kukkia pitää kuulema vielä ostaa ainakin vaaleanpunaisia ja punaisia, koska äitilläkin oli omilla synttäreillään :) Täytekakun koristeetkin on kerennyt vaihtumaan jo moneen otteeseeseen, tuossa iässä mieli muuttuu niin nopsaan. Perhosia toivottiin tällä hetkellä, saa nähdä kerkeääkö vielä muuttumaan ;)

513457d6c98c7ef233000021.jpg

513457d9c98c7e473900003b.jpg

Reipasta päivää kaikille <3 Nyt ylös, ulos ja lenkille! Ihana maaliskuun aurinko, sua on kaivattu!


​Ps. Facebookin puolella käyty arvonta on päättynyt ja voittaja on Pauliina H. arpaonni suosi sinua, onnea! Lähetäthän yhteystietosi spostiosoitteeseeni j.whiteandblack@gmail.com  niin saan palkinnon matkaan.