leikkim%C3%B6kki.jpg

Minulta toivottiin kuvia leikkimökistä, vielä on mökki vaiheessa, mutta ajattelin jo laittaa muutaman kuvan miltä leikkimökki näyttää nyt :) Olkaapas hyvät!

Alaosan sain maalattua, katto ja parvi odottaa vielä maalia pintaansa. Sitten enää lattia, listat ja tikapuut paikoilleen, niin se on valmis. Lapset odottaa innoissaan että pääsevät leikkimään ja sinne on kutsuttu mummut jo yökyläänkin :DD Mietin että haetaanko jotain edullista laminaattia tuohon lattiaan vai pitäiskö nuo laudat vaan hioa ja maalata. Koko leikkimökki on rakennettu tavarasta mitä jäi yli rakennusajoilta, paitsi nuo sisäpaneelit, ne on nyt hankittu. Osa niistäkin on ylijäämä paloja kylppärin katosta. Ikkunat viis euroa kirppikseltä, maalin jämät jäi talosta ylimääräiseksi kuten myös listanpätkät, ulko-ovikin on vanha saunan ovi. Kierrätys kunniaan :) 

51792f2d89ac61c97b000007.jpg

Ensin meinasin maalata mökin sisältä vaaleanpunaisella. Tarkoitushan oli maalata joko sisältä tai ulkoa mökki vaaleanpunaiseksi, mutta päädyin kuitenkin valkoiseen sen takia kun kalusteet ja muut tavarat on värikkäitä. Kuvista huomaakin että sinne jo on muutama juttu ilmestynyt :) 

51792f3389ac61e27b000007.jpg

51792f2c89ac61577c000003.jpg

Lapset sai itse maalata jämämaaleilla hyllyjä ja purkkeja leikkimökkiin. Kun leikkimökki on valmis niin järjestetään kunnon kekkerit, ehkäpä jo vappuna simaa ja munkkeja nauttien :) Siitä tulee niin kiva että tekis mieli muuttaa tuonne asumaan ;)

51792f1989ac612a7b00000c.jpg

​Aurinkoista päivän jatkoa!