Kannoin rottinkituolin jo terassille kun lumet suli niin nopeaa terassilta (lue: minä lapioin katolta tulleet lumet kaiteen yli). Voi ihana kevät!! Aurinko paistaa lämpimästi tuohon etuterassille päiväsaikaan, siinä on mukava istuskella ja juoda kuppi lämmintä kaakaota.

Tänään en siinä kyllä kerennyt nautiskella hetkeäkään, kun iski semmonen siivousvimma päälle! Otin pihan vanhasta talosta turhat romut ja roinat ja sytytin ison nuotion pihamaalle. Täällä maalla on ihana asua <3  Saa tehdä vaikka nuotion keskelle pihaa ja polttaa roskat, lupaa kyselemättä :) Tulipas heti enemmän tilaa tuonne rakennukseen. Ensi kesänä otan projektin ja kunnostan kauneimpia huonekaluja sieltä itselle :) Tai ainakin yhden. Yksi kaapisto on tulossa sieltä lastenhuoneeseen. Nykyinen väri on muistaakseni vaaleanvihreä/minttu, eiks se oo muotia nyt! Jos vaan puhdistan sen ja kannan sisälle. Luulen että ei taida mennä läpi ;D

515c6a4bc98c7e723a000031.jpg

515c6a45c98c7e3d3c000036.jpg

515c6a3fc98c7e7d3c000014.jpg

Kivaa illanjatkoa! Nyt kuppi kuumaa ja leffan pariin :)