515e7b2bc98c7e5755000003.jpg

Aurinkoista aamupäivää kaikille! Lumet sulaa niin kovaa vauhtia että eihän mun tarvii ollenkaan avittaa pihan sulamista :) No okei, vähän lapiolla eilenkin murskasin jäätä rappusten viereltä.. Ei vaan millään malta odottaa. Narsissit ei kestänyt yöpakkasia ja nuukahti yön aikana, höh. Huomasin että orvokkiamppeleita oli tullut jo myyntiin, uskaltaiskohan jo hakea muutaman vai viekö pakkanen mennessään? Ulkoruukut näyttää niin orvoilta ku ei niissä nyt ole kuin jäkälää ja sammalta, heitin kanervat jo pois. 

Yllä olevan kollaasin tein helpottaakseni tätä mun pahenevaa terassin suunnitteluvimmaa ;) En vaan saa mielestäni tuota Ikean lepotuolia. Pari kappaletta noita, joku pikkupöytä, tekstiilejä ja muutama kasvi ympärille, se ois siinä! Pieni oleskelunurkkaus terdelle <3 Ruokailuryhmä meillä koostuu itse tehdystä pöydästä ja jotku kivat tuolit pitäis löytää ympärille. Jos en muuta keksi niin näin alkuun koivupölkyt tuoleiksi! Tuossa oiskin pihalla yksi sopivan kokoinen koivu mikä pitäis kaataa. Tulis ainakin edullinen ja ainutlaatuinen ruokailuryhmä.

Ja tietty vielä se rottinkikalusteryhmä. Takapihan terassi on niin iso että sinne kyllä mahtuu ja leikkitilaakin jää vielä hyvästi. Onko teillä suunnitelmissa ostaa kalusteita terassille vai mennäänkö samoilla kalusteilla? Viettäkää kiva viikonloppu <3

Kuvakollaasi tehty: Ikea, Jysk