Kiertelettekö te koskaan kirppareilla etsien jotain tuunattavaa ja miettien että mitä kivaa tuostakin tavarasta saisi? Minä mietin jokaisen, vähänkin ränsistyneen tai vanhan esineen kohdalla että mitä tuolle vois tehdä :) 3 euron lamppu lähti mukaan kotiin ja voitte arvata mikä oli miehen eka kommentti :D mutta kun lamppu oli tuunattu, niin eihän se ollutkaan enää niin kauhea! Sai jäädä meille. Mattamustaa lämpöspraytä pintaan ja johto vaihtoon, valmis. Huippua että vekotin vielä toimiikin, ainut vaan että toimii ainoastaan hehkulampuilla. Niitä onneksi löytyy vielä kaapista muutamia paketteja.

2.jpg

4.jpg

1.jpg

Ja löysin kirppisreissulta myös vanhat kupariset sokerikon ja kermakon, leikkimökkiin ne ostin, mutta mutta..

5.jpg

Nää on niin kivat että maltanko antaa näitä sinne!! Alla vielä kuva lamppuprojektista :)

Kivaa iltaa <3

3.jpg