Mikä on sinun lempparipaikka kodissasi?

Sain Kotiovella blogin Jennalta haasteen, jossa kerrotaan oman kodin lempipaikka ja perustellaan valinta. Kiitos Jenna haasteesta <3 Koska en osannut (yllätys, yllätys) päättää vain yhtä paikkaa niin tässä tulee kuvia kahdesta paikasta. Ja perusteluina täytyy sanoa että rakastan saunaa ja saunon melkein joka päivä. Ja tykkään muutenkin meidän saunan ulkonäöstä. Talvella ehdottomasti kodin lempparipaikka on siis sauna, mutta nyt lämpimillä kesäilmoilla terassi vie voiton :) Tulipahan nyt valittua lempipaikat kesällä ja talvella :) Oliko se sallittua? :D

1.jpg

Sitten mennään ulos, takapihalle. Terassilla tulee nautittua aamukahvit ja katettua ruoka koko perheelle. Tästä on myös hyvä näköyhteys trampoliiniin ja leikkimökkiin. Lapset kun leikkivät omia leikkejään niin minä kerkeän hetken nauttimaan auringosta sillä aikaa ja samalla vilkuilla lasten touhuja.

4.jpg2.jpg

3.jpg

Haaste jaetaan eteenpäin viidelle blogille ja minä haluan antaa haasteen eteenpäin teille:

Koti kaupungin laidalla

Annala

Jokirantala

Elämää Kyrönjoen varrella

Talo Kotimetsässä

Ois kiva kuulla mikä on teidän lempipaikka kotona. Otatteko haasteen vastaan? :) Ja kaikki muutkin jotka ette ole tätä vielä tehneet niin nyt miettimään ja kuvaamaan :)