2.jpg

Takaterassin pöydälle hain koristeeksi laventelin, ihastuttava tuoksu! Sisällä rosmariini, basilika ja persilja ovat vieläkin hengissä, kasvavat jopa niin paljon että välillä niitä saa olla leikkelemässä muuallekin kuin ruoan mausteiksi. Minusta nämä vihertävät yrtit on niin kauniita että taidan tänä kesänä ostaa kesäkukkia vähemmän ja lisätä enemmän yrttejä. Ollivipuuta minulla ei ole koskaan ollut, tekisi mieli kokeilla selviäisikö se hengissä meillä :) 

1.jpg

3.jpg

Oon aamu kymmenestä asti ollu tänään pihalla ja äsken tulin sisälle. Eka kerran syötiinkin terassilla, oli niin lämmin ja aurinkoinen päivä. Poika simahti saman tien sohvalle kun tultiin sisälle, saunat jäi nyt välistä :) Huomenna paremmalla onnella ;) Iloista viikonloppua jokaiselle!!4-horz.jpg

PS. En malta enää odottaa minun tilausta jonka tein Finnish Design Shopista. Tuu, tuu jo!! :)