..mitä me touhuttiin vappuna :) Vilkaisu leikkimökin sisustukseen. Lattia on maalattu ja listat paikoillaan (parvelta puuttuu vielä muutamat listat). Vappupäivänä kannettiin tavaroita sisään, kaikki vanhoja tai kirppiksiltä ostettuja. Olen kirppiksiltä pilkkahintaan ostanut kaikenlaisia säilytysjuttuja seinille, aina kun hyväkuntoinen hyllykkö tai kaappi on tullut vastaan ja maalannut sopivalla värillä. Muutamilla euroilla saa niin kivoja tavaroita kirppiksiltä kun itse maalaa ne uudelleen.

3.jpg

Mitään uutta ei olla tänne hankittu, pieni pöytäryhmä olisi kyllä tarpeellinen. 
Mökissä on jo herkuteltu ja tehty vaikka minkälaista leikkiruokaa, niin uunissa kuin kattilassakin ;) Hyvää ruokaa kokit teki, sain minäkin maistiaisia. Vielä parvelta kurkkii muutamat työkalut (portaat vielä puuttuu), sitten kun ne saa viedä pois, niin täkit ja tyynyt tilalle ja sitten sieltä taatusti kurkkii kaksi pientä viikaria :)  Heti aamulla kun lapset sai silmät auki niin vierestä kuului: Äiti, mennään jo leikkimökkiin :D Tänään heti aamupalan jälkeen siellä piti käydä pyörähtämässä ja kohta uudestaan..

Kaapin perältä löysin kangasta, josta ajattelin ommella muutamat tyynyt leikkimökkiin.

2.jpg

Leikkimielistä torstaita! Ihana toukokuu ja huomenna taas viikonloppu :)