1.jpg

2.jpg

3.jpg

Nyt ois osa takaterassin alasta kalustettu. Hain uuden varjostimen terassille, mustaa lähdin etsimään ja mustan löysin.. Tai no oikeestaan en edes aurinkovarjoa ollut aikeissa ostaa vaan lähdin sohvaryhmää hakemaan. Aurinkovarjo lähti vähän kuin vahingossa mukaan :) Sohvaryhmä oli aivan liian pieni, mitä lähdin kuvaston perusteella ostamaan. Lehdessä se näytti paljon isommalta..höh. No mutta tuuria että löysin tämän ison varjon terassille, onpahan nyt jotain suojaa auringonvalolta. Ja nyt kun katson näitä kuvia niin tykkään tuosta nurkasta jopa niin paljon, että taidan vielä jättää sen sohvaryhmän mietintään :)4.jpg

1/3 osa terassista valmiina, nyt pitäis toiseen päähän saada se itse tehty pöytä tuolineen, niin olisi paikka missä syödä kesäpäivinä :) 

Kivaa alkanutta viikkoa! Mä oon täällä niin happy kun tuo ihana ihana keltainen mollukka lämmittää taivaalta <3 Jihuu, ikkunanpesu urakkakin takanapäin, kyllä nyt loistaa valo sisään! Reipas minä! :D