87-horz.jpg85-tile.jpg83-tile.jpg

Huomenta! Eilen illalla koitin tehdä postausta, mutta meidän kone meni tosi hitaaksi ja lataili vaan ikuisuuden kansioita. Vanha kone jo, taitaa kohta sanoa sopimuksensa irti vai olikohan kuumuudella asiaa :D

Me on vietetty kotosalla leppoisia päiviä lasten kanssa juhannuksen jälkeen. Poimittu luonnonkukkia, ihmetelty uteliaita oravia pihamaalla, löydetty ekat mustikat takapihan metsästä, tehty voikukista ja apiloista seppeleitä, grillailtu, pelailtu ja leikitty.. Mies on vielä jonkun aikaa töissä ennen kesäloman alkua. Sen kummempia suunnitelmia meillä ei ole, mutta tarkoitus olisi käydä ainakin kauempana asuvien sukulaisten ja ystävien luona. Kesälomalla täytyy tietenkin piipahtaa myös mökillä ja veneilemässä. Onneksi on ihania tuttavia joiden mökille pääsee, kun omaa mökkiä meillä ei vielä ole. Haaveissa kylläkin :)  Ja lapset haluavat huvipuistoon tai eläinpuistoon. Siinäpä ne suunnitelmat :) 

80.jpg

91-horz.jpg89.jpg

Ollaanko siellä jo lomatunnelmissa? Kotona vai mökillä? Kotimaan matkailua vai kenties jopa ulkomaanmatka varattu :)
Lämmintä torstaita! Minä täällä vilkuilen että tuleeko ukkospilvet tänne, jaiks!! 

86.jpg