70-tile.jpg68-tile.jpg62-tile.jpg66-tile.jpg61-tile.jpg50-tile.jpg60-tile.jpgHeipsis ihanat lukijat!! Kaunis, kesän ensimmäinen pioni aukesi kuin aukesikin juhannukseksi, kaunein kukka tällä hetkellä <3. Taidan katkaista yhden oksan maljakkoon ja tuoda sisälle nuuskuteltavaksi :) Muutama kuva meidänkin juhannuksesta, suurimman osan ajasta kamera oli sisällä. Paljuiltiin, tehtiin yhdessä ruokaa, pelattiin.. Paljon naurua ja iloa, saunottiin. Hyvin muuten kesti minun tekemä vihta/vasta :) Nyt lähden kurkkimaan millainen teidän juhannus oli :) paljon ainakin olin näkevinäni juhannusaiheisia postauksia ;) Ihanaa uutta viikkoa.

Ps. Jos teistä joku tietää mikä köynnöskasvi ensimmäisessä kuvassa on, niin olisin iloinen nimestä :) Pari vuotta sitten hankin sen pihaan ja nyt muisti petti ;) haluaisin lisää tuota meidän pihalle mutta nimi ei muistu mieleen.