42.jpg

Kristallivalaisin, toinen alelöydöistä josta kerroin täälläpäätyi lastenhuoneen kattoon. Tytön silmät säihkyi kun lupasin että valaisin laitetaan lastenhuoneeseen, poika ei niinkään välittänyt koko valaisimesta ;) Äitinsä tyttö. Ja miten kaunis se on valot päällä tai ilman. En millään voinut jättää tätä kauppaan, vaikka paikka valaisimelle oli vielä hakusessa.

44.jpg

43.jpg

Vielä toiselle vesihyasintti korille tuli tarvetta, olkkarissahan on yksi kori sisustustyynyille ja toinen nyt täällä lastenhuoneessa pehmoleluille. Edelliselle, isolle valkoiselle lelukorille kävi vähän hassusti kun vein sen viime kesänä ulos istuinpehmusteiden säilytykseen. Kori oli tarpeeksi suuri siihen tarkoitukseen, niin lainasin sitä terassille. Sehän ei kosteudesta tykännyt ja meni pilalle. Vaikka oli katoksen alla. Viime kesän varmaan jokainen muistaa, vettä satoi koko kesän.

Huominen päivä alkaa rentouttavalla jalkahoidolla ja minä olen niin iloinen kun pääsen vähäksi aikaa rentoutumaan ihanaan käsittelyyn ja rauhallisen musiikin pariin. Paremmin ei voisi päivä alkaa! Siitä sitten seuraavaksi ruokakauppaan juhannusherkkuja ostamaan.

41.jpg

Mukavaa iltaa!  Ja toivottelen nyt kaikille oikein ihanaa kesää :) Tästä kesästä tulee varmasti aurinkoisempi kuin viime kesästä.