33.jpg

36.jpg

Muistin että enhän minä ole näyttänyt teille ollenkaan kuvia valmiista leikkimökistä :) Nyt tulee pieni kuvapläjäys! Lapset oli mummulassa niin otin sillä aikaa kuvia, viihtyvät niin hyvin tuolla mökissä että mun ois pitänyt ajaa ne ulos kuvien otto ajaksi, hih :D Ovikyltin tuunasin liitutaulumaalilla, nyt kaikki tietää mistä löytyy leikkimökki.. Myös tuon hyllykön seinällä maalasin mintulla ja muut pikku purnukat lapset sai itse maalata.

30.jpg

35.jpg31.jpg

32.jpg

Piirustuspaikkana yhdessä nurkassa on vanha pulpetti ja pari tuoliakin vein leikkimökkiin kun varastosta löysin. Puuvärit säilyvät isossa säilyketölkissä, joka sai mustaa spraytä ylleen. Sitä ei nyt tässä kuvassa näy, minne lie vieneet sen :)  Mies teki tukevat portaat parvelle ja kovin houkuttelis itsekin mennä tuonne päikkäreille. Kahvi- ja mehukesteillä on käyty joka päivä. Sadepäivinä leikitään ja askarrellaan sisätiloissa, missäpä muuallakaan kuin leikkimökissä :)

34.jpg