5.jpg

Ihana heinäkuinen viikko on alkanut lomasuunnitelmilla ja kahvitteluhetkillä terassilla :) Ihan pieniä suunnitelmia vain.. mietittiin autoajelua Kuopion suuntaan. Olisiko sinulla antaa vinkkiä sielläpäin olevista sisustusliikkeistä ja nähtävyyksistä?

Haettiin luonnonkukkia uuteen maljakkoon jonka löysin kirppikseltä. Pullon ympärille oli liimattu narua joka oli jo kuluneen näköinen, revin sen pois ja pesin pullon kirkkaaksi. Aika ihana ja näyttävä. Käytiin samalla reissulla myös ihailemassa viljapeltoja, niin kaunista auringonlaskun aikaan. Hitsi kun ois ollut kamera messissä :) Uudella kameralla en ole muuten vielä harjoitellutkaan auringonlaskun kuvaamista, kokeiltava on :)

2.jpg

6-horz.jpg

1.jpg

3-horz.jpg

Onko kukaan muu hullaantunut yhtä paljon näihin lasipulloihin kuin minä?