Jokapäiväisessä käytössä olevia tavaroita on paljon mukavampi käyttää ja katsella kun ne on kauniita. Tigerista löysin tiskiharjan, mitan ja bambuisen teippitelineen. Tiskiharjan olen piilottanut aina kaappiin, tämän voi jättää ihan keittiön tasollekin. Ei yhtään pahan näköinen.. Puinen leikkuulauta myös samaiselta reissulta. Tämä jää muuten kans tuohon pöydälle. 

41.jpg

42.jpg

44.jpg

40.jpg

Kirppikseltä tarttui mukaan terassi- ja pihakirja, vaikuttaa mielenkiintoiselta ja kirjassa oli paljon isoja kuvia pihoihin liittyen. Illalla kirja käteen ja selailemaan takan ääreen. Taidanpa sytyttää kynttilätkin kun tuntuu niin syksyiseltä. Kauppareissulla mietin että niin oliko se nyt heinäkuu vai mikä.. Mansikoiden myyjä kaupan edessä istui kaulahuivi harteilla ja pipo päässä kylmässä tuulessa. Tuntui hassulta että nyt tosiaankin eletään heinäkuuta! Kohta saa varmaan itsekin kaivaa talvikamppeet esiin ;) 

45.jpg

46.jpg

43.jpg

Loppuun kuva mun bloggauspaikasta :) tässä mä bloggaan ja touhuan koneen äärellä :) Läppäri on tuossa vieressä, mutta sitä ei koskaan kukaan käytä. Tykkään pöytäkoneesta enemmän.

Kivaa maanantaita! Onko nyt maanantai? Mä oon niin lomalla että päivistä jo ihan sekaisin mutta ei kai se haittaa :D Seuraavaksi voisin postailla meidän uusista tuoleista ja penkistä terassipöydän ympärillä! 

47.jpg