Mitäs muuta sieltä Kuopion reissulta tarttui mukaan.. 

4.jpg

2.jpg

Olohuoneeseen uudet verhot.. Vaalean beiget lähti valkoisten tieltä kaappiin. Ehkä talveksi taas laitan tummemmat verhot takaisin ikkunoihin. Kylläpä tulikin valoa huoneeseen verhojen vaihdon myötä! Mustavalko raidallinen torkkupeite oli heräteostos, mutta tarpeellinen, kun meillä ei ole olohuoneessa ollut torkkupeitettä ollenkaan. Nyt saa köllötellä peitteen alla tvtä katsellen. Sohvalla näkyvät vasemman puoleiset tyynyt sieppasin mukaan H&M Home myymälästä ja tuon pöydällä olevan mustan kynttilän. Siinäpä ne ostokset taisi olla tänne sisälle :) Ulos ostetut voisin vielä esitellä erikseen, mm. kengille säilytyspaikka. Lapsilla on niin montaa paria erilaista kesäkenkää että pakko oli keksiä jokin ratkaisu millä ne sai terassilta piiloon. 

3.jpg

1.jpg

5.jpg

Arvatkaa mitä! Täällä sataa vettä mutta se ei meidän iskää haitannut ollenkaan kun oli siivonnut koko talon sillä välin kun me muut oltiin mummulassa. Sanonpa vaan että olin hyvin iloinen siivousinspiksestä joka oli iskenyt :) Suunnitelmissa oli siis huomenna tehdä viikonloppusiivot valmiiksi, mutta pääsin nyt helpolla. Tainnut kesäloma tehdä tehtävänsä ;)

Ne pienet (tai suuret) arjen teot <3

Mukavaa päivän jatkoa sinnekin!