31-horz.jpg25-horz.jpg24-horz.jpg22-horz.jpg14-horz.jpg6-horz.jpg3-horz.jpg8-horz.jpg28.jpg20-horz.jpg9-horz.jpg12-horz.jpg30.jpg19-horz.jpg30-horz.jpg18-horz.jpg

Heissan!

Reissusta kotiuduttu :) Kolme päivää oltiin Kuopiossa ja hyvin kerkesi siinä ajassa nähdä ja kierrellä kaikki nähtävyydet ja liikkeet. Peräkontti tuli tupaten täyteen tavaraa ja laitan blogiinkin joku päivä kuvia ostoksista. Haluutteko nähdä? :) Ikeasta olisin halunnut vielä yhdet tuolit mukaan, mutta tilaa ei ollut.  Hotel Atlas oli viihtyisä hotelli, ihan Kuopion keskustassa. Ulkona oli tietyöt ja remontit menossa, mutta se ei meitä haitannut eikä sisälle kuulunut meluäänet. Lapset tykkäs olla niin paljon hotellissa että joka kaupassa ja ruokapaikassa kuului: Äiti lähetäänkö jo takaisin hotellille :D
Kiitos vielä teille kaikille jotka annoitte ehdotuksia missä kannattaa visiteerata! Tosi monessa paikassa käytiin. 

Nyt on takassa tuli ja ulkona sataa vettä, ihana olla kotona ja nukkua omassa sängyssä vaikkei hotellin sängyssäkään mitään vikaa ollut. Seuraavaksi ajateltiin suunnata Tampereelle tai Helsinkiin, se riippuu ihan tuosta kuskista ;) Niin hyvin kyllä meni automatka lasten kanssa että vois suunnistaa ihan minne vaan.