Betonilehdet tein ylijääneestä betonista, joka jäi betonipenkistä yli. Mummulasta hain raparperinlehtiä, itsellä kun raparperi on vielä niin pientä ettei siitä riittänyt edes syötäväksi asti tänä vuonna :) Varret pilkoin pakkaseen ja otin lehdet hyötykäyttöön, tämmöisiä sain aikaiseksi.

36.jpg

35.jpg

34.jpg

Myös askellaattoja kokeilin tehdä ja teenkin vielä ison määrän lisää että saadaan yksi polku toteutettua. Tuli tosi kivoja, helppoja ja kauniita pihan koristuksia :) kannattaa kokeilla.

33.jpg

30.jpg

32.jpg

Hääpäivääkin juhlittiin tuossa viikolla, aamulla minulle tuotiin kaunis kukkakimppu, lahja ja itse tehty kortti <3 Suloisia nuo lasten tekemät kortit ja 5wee osasi näin hyvin jo kirjoittaa korttiin Hääpäivänä :) Illalla paljuiltiin ja syötiin herkkuhyvää ruokaa. Aika täykkäripäivä!!31.jpg

Kivoissa tunnelmissa täällä pakataan laukkuja. Kivaa keskiviikkoa sinulle!