9.jpg

10.jpg

7.jpg

8.jpg

Puuta ja marmoria. Noita kahta myydään paljon kirpputoreilla, jotkut osaavat laittaa hinnan kohdilleen, toiset taas eivät :) Saman olen huomannut vanhojen kupariastioiden kanssa. Omista en montaa euroa maksanut ja niistä onkin tullut lempiastioita leikkimökin leikeissä.  

Ajattelin varata kirppispöydän pitkästä aikaa ja hinnat laitan semmoisiksi että en kanna tavaroita enää takaisin kotiin. Tuolla meidän pihalla vanhassa talossa, joka toimii ulkovarastona on niin paljon tavaraa, että niillä olis voinut laittaa vaikka pihakirppiksen pystyyn. Oisinpa keksinyt tuon kesällä, nyt sadepäivinä vähän hankalampi toteuttaa :) Mua niin kovasti harmittaa kun menin silloin rakennusaikana heittämään melkein kaikki vanhat lasiastiat lasinkeräykseen. Ihan varmana heitin sinne myös Arabiaa, Riihimäkeä, sun muuta. Auts! Jotain on vielä tallessa vanhan talon puolella ja mielenkiintoista olisi tietää onko niillä jotain arvoa nykypäivänä? Osaisiko joku teistä auttaa jos laitan kuvia vaikka tänne blogiin? Tai onko jotain sivustoa mistä voisi kuvien perusteella verrata astioita keskenään?

Ihanaa uutta viikkoa!